koekjesverkoop

Chiro SUS verkoopt koekjes als steun voor het boost je zelfvertrouwen event te organiseren. Het zijn de overheerlijke koekjes van onze Ann. 4 euro voor een zakje met 10 koekjes. Niet twijfelen zou ik zeggen! Waar je kan bestellen? Bij de VB op gsm-nummer 0496334062 en op het email adres Ann.roes@ telenet.be. Afhalen kan 16 april op de Chiro, na 16 april kan je ze na 18:00 afhalen bij onze VB’s thuis. Het adres kan je verkrijgen door te bellen of een mail te sturen.


Frietjesavond

Zoals elk jaar organiseert Chiro SUS weer eens een frietjesavond. Denk eraan om op voorhand je eten te bestellen, dit kan tot 19/04 via de facebook. Daarnaast wordt er ook een karaoke georganiseerd dus plezier is gegarandeerd. Vergeet het niet 22/04 frietjesavond bij Chiro SUS op voorhand bestellen en van 17:45 tot 02:00. Wij hopen jullie alvast te zien!!


soepjes van de speelclub

De speelclub verkoopt dit jaar HEERLIJKE soepjes voor tijdens het 4-uurtje. Wat je moet weten is dat 1 soepje 1 euro kost. Daarnaast willen we benadrukken dat je dat geld cash moet meenemen naar de chiro en dit ook best gepast. De speelclub hoopt alvast veel LEKKERE soepjes te kunnen verkopen!


paaseitjes verkoop kwikken

De kwikken verkopen paaseitjes op zondag 19 februari. 1 zakje (200 gram) wordt verkocht aan 3 euro. als je een zakje wilt kopen, mag je het laten weten door een berichtje te sturen naar de leiding of door op Instagram een dm te sturen naar chiro sus. Je kan het ten laatste laten weten op 19 februari tot 10u! De kwikken hopen om al hun zakjes verkocht te krijgen.